“Az Akadémia sokkal többet ad annál, mint amit előzetesen gondoltam”

Csapat, visszajelzések, gyakorlati tudás – többek között ezek tetszettek Örsnek az Akadémiában.

Az Akadémia sokkal többet ad annál, mint amit előzetesen gondoltam, hogy adni fog. Egy magyarországi oktatásban szocializálódott embernek, egy 4 hónapos tanfolyamról egészen más elképzelése van, mint amit pár hét után tapasztal a GroupM-nél. Itt bizony nem egy elméleti tananyaggal, az unalomig ismételt kérdésekkel fog találkozni, aki felvételt nyer, hanem egy igazi gyakorlat orientált képzéssel.

Már az merőben más, hogy az embert felnőtt emberként kezelik, nem pedig egy számként vagy egy ezredik kisdiáknak sorolják be. Rögtön bedobják a „mélyvízbe”, és mire feleszmél, már ott ül valamelyik piacvezető ügynökségnél vagy kiadónál.

Az ember csak kapkodja a fejét, annyi információt és tudást kap folyamatosan. A tanárok mind felkészültek, és a szakma elismert tagjai, az előadásaik élvezetesek és motiválóak.

Ha az elején van is egy kis félsz az emberben, hogy mi lesz itt és, hogyan fognak fogadni a gyakorlati helyeken, ez pár óra alatt mind el is száll, mivel mindenki barátságos, és a végletekig segítőkész.

A másik nagy előnye a képzésnek, a folyamatos visszajelzés, mind a diákok részéről, mind az oktatók részéről, így nyomon követhetjük a saját teljesítményünket, és jobban megismerjük saját erősségeinket, gyengeségeinket.

A diáktársakkal, rögtön csapatba verődtünk, és több jól sikerült munka utáni sörözés alatt ismertük meg egymást alaposabban. A képzés végére egy igen jól együttműködő kis csapat lett belőlünk, így a jövőben is örömmel fogunk visszagondolni erre a gyorsan elröppent pár hónapra.

-Patthy Örs, digitális értékesítési menedzser @ Central Médiacsoport

Ha szívesen tanulnál és dolgoznál egy olyan helyen, ahol fontos vagy, jó a társaság és szakmailag fejlődhetsz, jelentkezz a GroupM Akadémiára! A jelentkezés határideje: 2019. december 20.

About the author: Diána Török

Leave a Reply

Your email address will not be published.