Hogyan kerülhetek be?

A jelentkezés feltétele, hogy hallgatói jogviszonnyal rendelkezz valamelyik felsőoktatási intézményben vagy pályakezdő legyél. Egyelőre nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz ezen az oldalon keresztül, de azt megígérjük, hogy ezután egy szigorú kiválasztási folyamaton fogsz keresztül menni, amelynek egy része online, más része személyesen zajlik majd. Alapvetően azt várjuk tőled, hogy mozogj otthonosan a neten, érdekeljen a digitális marketing és média, szeresd használni az agyadat, legyél precíz és igényes a munkádra. Legyen legalább erős középfokú angol nyelvtudásod, mert nálunk tényleg kell használni. Előny, ha gazdasági vagy műszaki vonalon tanulsz, de ez nem feltétel. Ezen kívül nem árt, ha jól ismered az Excelt és a Power Pointot.

Fontos: Ha korábban már regisztráltál, nem tudsz újra regisztrálni. Ebben az esetben keresd Török Diánát a diana.torok@groupm.com címen.

Mi történik, ha lenyomom a Jelentkezés gombot?

A jelentkezési űrlap kitöltését követően értesítést kapsz a megadott e-mail fiókodba. Nincs más dolgod, mint megerősíteni a jelentkezést, majd megoldani a második e-mailben kapott feladatsort. Ha a technika ördöge felébred, s nem érkezik meg az e-mail a jelentkezési űrlap kitöltését követő 24 órán belül, keresd Török Diánát a diana.torok@groupm.com címen.

 

Jelentkezés

* kötelező kitölteni