Szeretnél úgy digitális marketinget tanulni, hogy közben mi fizetünk neked?

Szeretnél olyan szakmát, amiben folyamatosan fejlődhetsz és egyre csak keresettebb lesz az elkövetkező években? Akkor jó helyen jársz! A GroupM a legnagyobb hazai médiaügynökségi csoport, amelynek tagjai olyan ügyfeleknek dolgoznak, mint a Magyar Telekom, a Red Bull, az Erste, a Unilever, a Ferrero, a Ford, az HBO és a Coca-Cola. A GroupM Akadémia pedig nem más, mint a GroupM 4 hónapos, gyakorlatorientált képzési programja, ahol magas szintű digitális marketing alaptudást kapsz, beleláthatsz a programmatic rendszerek működésébe és elsajátíthatod a Google és Facebook hirdetési rendszerének profi használatát is. Mindezt ingyen, sőt mi fizetünk neked! És van még egy szuper hírünk: új programunkhoz csatlakozott a Central Médiacsoport, Magyarország egyik legnagyobb médiacége, amelyhez olyan médiamárkák tartoznak, mint a 24.hu, a Cosmopolitan, a Nosalty és a Házipatika.

Naprakész digitális marketing tudás

Széleskörű, naprakész ismereteket szerezhetsz a digitális marketing minden fontosabb területéről és elmélyedhetsz azokban, amelyek a digitális média szakma jövőjét jelentik. A képzés teljesen gyakorlatorientált, ahol olyan tudás birtokába jutsz, amivel azonnal munkába tudsz állni és hatalmas piaci előnyt jelent a kommunikációs szakmában. Tudj meg többet a képzésről!

A legprofibb szakemberektől

A legprofibb szakemberektől tanulhatsz, akikből igencsak kevés van ebben az országban. Tőlük megtanulhatod az automatizált hirdetési rendszerek használatát, többek között a Google AdWords-öt és a Facebook Ads-et, de nem lesz ismeretlen a számodra az sem, hogy hogyan működik a programmatic a gyakorlatban. Tudj meg többet az oktatókról!

Szakmai gyakorlat és álláslehetőség

Az átfogó képzés közben a kötelező szakmai gyakorlatodat is meg tudod szerezni. Nálunk a gyakorlat során valóban szakmai munkát végezhetsz és ha digitális marketingből írod a szakdolgozatodat, biztosan meglesz az anyagod hozzá. Ha sikeresen veszed az akadályokat, akkor a képzés elvégzéséről oklevelet kapsz és munkalehetőséget biztosítunk a számodra a csoportba tartozó ügynökségeknél. Jelentkezz most!

Rólunk mondták

Ők is nálunk kezdtek.
Az Akadémia remek lehetőséget biztosított számomra az online marketing világába való „belépésre”. Az gyakorlatorientált képzés remekül felkészített arra, hogy a 4 hónap után sikeresen helytálljak a médiaügynökségek intenzív és impulzusokban gazdag környezetében, ahol a mindennapi munkavégzés során számos izgalmas projektnek lehettem részese az elmúlt 3 évben, számomra például a mai napig a legemlékezetesebb időszak egyértelműen a Trónok Harca befejező évad PPC kampányának menedzselése.

Haska Bálint

MediaCom, Senior PPC Executive
A GroupM Akadémiának köszönhetően egy kiemelkedően innovatív területen sikerült elhelyezkednem a médiában, jelenleg programmatic hirdetésekkel foglalkozom. A munkám során minden nap tanulhatok (sőt kell is tanulnom valami újat), például az AI szerepéről a marketingben vagy éppen különböző machine learning alapú modellek működéséről. Jó érzés olyan helyen dolgozni, ahol a kezdetektől fogva figyelembe veszik a véleményemet és komoly feladatokat bíznak rám. Emellett plusz pont, hogy szeretek bejönni, mert a kollégáim nagyon jófejek.

Wippelhauser Anna

GroupM, Group Head Programmatic Operations
A GroupM Akadémia egy olyan gyakorlatorientált képzés volt számomra, ahol átfogó ismereteket kaptam az ügynökség minden területéről és egyből a szakma sűrűjébe csaphattam a piacvezető ügynökségeknél. Mivel minden részlegre bepillantást nyertem, azt is könnyebben láttam, hogy mi az, ami valóban érdekel. A képzés és vizsgák után a Wavemakernél helyezkedtem el, ahol topligás ügyfeleknek, egy pörgős csapatban, szuper kollégákkal díjnyertes projekteket valósítunk meg.

Darabos Laura

Wavemaker, Project Manager
Számomra újat tanulni arany. Emiatt is vagyok különösen hálás, hiszen nem csak a GroupM Akadémia, de a Mindshare-nél eltöltött közel négy évem is ebben a szellemben telhetett.

Kelecsényi Ákos

Mindshare, Senior Digital Executive

#lifeatgroupmhu

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

#video