Szeretnél úgy digitális marketinget tanulni, hogy közben mi fizetünk neked?

Szeretnél olyan szakmát, amiben folyamatosan fejlődhetsz és egyre csak keresettebb lesz az elkövetkező években? Akkor jó helyen jársz! A GroupM a legnagyobb hazai médiaügynökségi csoport, amelynek tagjai olyan ügyfeleknek dolgoznak, mint a Magyar Telekom, a Red Bull, az Erste, a Unilever, a Ferrero, a Ford, az HBO és a Coca-Cola. A GroupM Akadémia pedig nem más, mint a GroupM 4 hónapos, gyakorlatorientált képzési programja, ahol magas szintű digitális marketing alaptudást kapsz, beleláthatsz a programmatic rendszerek működésébe és elsajátíthatod a Google és Facebook hirdetési rendszerének profi használatát is. Mindezt ingyen, sőt mi fizetünk neked! És van még egy szuper hírünk: új programunkhoz csatlakozott a Central Médiacsoport, Magyarország egyik legnagyobb médiacége, amelyhez olyan médiamárkák tartoznak, mint a 24.hu, a Cosmopolitan, a Nosalty és a Házipatika.

Naprakész digitális marketing tudás

Széleskörű, naprakész ismereteket szerezhetsz a digitális marketing minden fontosabb területéről és elmélyedhetsz azokban, amelyek a digitális média szakma jövőjét jelentik. A képzés teljesen gyakorlatorientált, ahol olyan tudás birtokába jutsz, amivel azonnal munkába tudsz állni és hatalmas piaci előnyt jelent a kommunikációs szakmában. Tudj meg többet a képzésről!

A legprofibb szakemberektől

A legprofibb szakemberektől tanulhatsz, akikből igencsak kevés van ebben az országban. Tőlük megtanulhatod az automatizált hirdetési rendszerek használatát, többek között a Google AdWords-öt és a Facebook Ads-et, de nem lesz ismeretlen a számodra az sem, hogy hogyan működik a programmatic a gyakorlatban. Tudj meg többet az oktatókról!

Szakmai gyakorlat és álláslehetőség

Az átfogó képzés közben a kötelező szakmai gyakorlatodat is meg tudod szerezni. Nálunk a gyakorlat során valóban szakmai munkát végezhetsz és ha digitális marketingből írod a szakdolgozatodat, biztosan meglesz az anyagod hozzá. Ha sikeresen veszed az akadályokat, akkor a képzés elvégzéséről oklevelet kapsz és munkalehetőséget biztosítunk a számodra a csoportba tartozó ügynökségeknél. Jelentkezz most!

#lifeatgroupmhu

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

#video

#gmablog