“Készségesen segítettek a munka és az egyetemi tanulmányaim összeegyeztetésében”

Balázs a GroupM Akadémia után egyszerre birkózott meg a szakdolgozat írás és a PPC-s élet első kihívásaival. Többek között arról ír, hogyan kapott segítséget ahhoz, hogy pöpec dolgozat szülessen.

Mindig is érdekelt a marketing világa, főleg annak online ága, és ugyan az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának Anglisztika szakára jártam, a szakdolgozatomat mégis egy elvont téma helyett a hirdetések nyelvezetéről írtam.

Szerettem volna azonban inkább gyakorlatias tudást is szerezni a témában, amire remek lehetőséget nyújtott a GroupM Akadémia. Az elméleti foglalkozások itt megadják azt az alapot, ami szükséges, viszont a gyakorlati helyeken (az ügynökségeknél vagy média oldalon) töltött munka alatt gyakorlatban is kipróbálhatja magát az ember – illetve úgy hiszem, itt tud a legtöbb igazi és hasznos tudást szerezni. Szerettem volna azonban egy marketinges egyetemi diplomát, ezért jelentkeztem egy posztgraduális online marketing képzésre is, amelynek elvégzése kis híján gyerekjáték volt az Akadémián és a MediaCom médiaügynökségnél szerzett tudásommal és tapasztalataimmal.

Amellett, hogy mind az Akadémia, mind később a MediaCom készségesen segített a munka és az egyetemi tanulmányaim összeegyeztetésében, a szakdolgozatom megírásában is igen nagy segítséget nyújtottak. Természetesen itt is számított a szerzett tudás és tapasztalat, azonban még olyan információkkal is segítettek, amelyeket más esetben gyakorlatilag lehetetlen lenne megszerezni és így sokkal különlegesebb tudott lenni a dolgozatom. Talán a legnagyobb segítséget a Mediacom Chief Digital Officerével, Török Judittal folytatott interjúm jelentették, aki még a nagyon sűrű munkanapjai ellenére is szívesen szakított időt rám és a szakdolgozatomra.

Ha szeretnél nagyon hasznos elméleti és tapasztalati tudással gazdagodni, a potenciális jövőbeli munkalehetőséget nem is említve, jelentkezz bátran a GroupM Akadémiára, ahol egy kedves és segítőkész csapat vár, akár legyen szó a munka vagy a tanulmányok világáról.

– Bencze Balázs, PPC Assistant @MediaCom

Ha szeretnél jelentkezni a GroupM Akadémiára, megteheted itt: http://akademia.groupm.hu/index.php/jelentkezes/

About the author: Diána Török

Leave a Reply

Your email address will not be published.