Multi háttér, családias környezet

Folytatjuk a GroupM-ügynökségeket bemutató sorozatunkat. A Mindshare, az MEC és a GroupM programmatic csapata után a Maximize kerül terítékre. A poszt szerzője Viktor, aki a GroupM Akadémia első két hónapját töltötte ennél az ügynökségnél.

Képzelj el egy multinacionális vállalatot belülről! Nagy irodák, hosszú asztalsorok, folyamatos jövés-menés. Most pedig csukd be a szemed, vizualizáld kicsit. Ha szépen összeállt a fejedben a kép, akkor feledkezz is meg róla! Ha eddig azt gondoltad, hogy a méret a lényeg, sajnos tévedtél.

Lévén, hogy nagyságát tekintve a Maximize az egyik legkisebb GroupM-vállalat, felmerülhet a kérdés:

Miért lenne érdemes Őket választani?

A Maximize-nál az lehetsz, ami lenni szeretnél! Lehetőséged van, hogy kibontakozz abban, amiben jó vagy. Ráadásul a családias légkör komoly multinacionális hátteret rejt maga mögött. A GroupM-csoport sajátossága ugyanis, hogy minden hozzátartozó vállalat (Maximize, MEC, Maxus, Mediacom, Mindshare) ugyanabban a bánásmódban, jogokban és kiváltságokban részesül. Így a technikai és szellemi háttér mindenhol egyaránt erős. Ez alól a Maximize sem kivétel.

És hogy mivel foglalkoztam?

Már első héten belevontak néhány nagyobb kampányba: voltak önálló feladataim, és elvittek megbeszélésekre. Őszintén szólva először meglepett, hogy már az elején mélyvízbe dobtak, de egyértelmű, hogy csak így fejlődhettem.

Az ott töltött két hónap alatt széles rálátást kaptam a szakmára: tapasztalatot szereztem a hagyományos médiától kezdve a digitális megoldásokig, beleértve olyanokat, mint a médiatervezés, médiavásárlás, PPC kampányok teljes lebonyolítása, eDM kampánytervezés és social media menedzsment. Olyan ügyfelekkel dolgozhattam együtt, mint a Merck, a Cetelem, a Generali vagy a PPG Trilak.

Főleg azonban PPC kampányokkal (Facebook és Google egyaránt) és a hozzájuk tartozó elő- és utómunkálatokkal foglalkoztam, így Neked is főként erre kell számítanod, ha itt kapsz helyet. Ám mint korábban írtam, ha máshoz is van affinitásod, lehetőséged van rá, hogy kibontakozz (nálam ez fordítási munkákat és photoshopolást jelentett).

A Maximize szakmailag és emberileg is az egyik legjobb csapat, akikkel valaha együtt dolgoztam. Csak szerencsésnek mondhatod magad, ha Neked is lehetőséged lesz rá.

Ha kíváncsi vagy kikkel fogsz együtt dolgozni, az alábbi linken megnézheted a Maximize arcait: http://maximize.hu/csapatunk/

 

Varga Viktor, GroupM Akadémia 2.csoport

Ha szívesen tanulnál és dolgoznál egy olyan helyen, ahol fontos vagy, jó a társaság és szakmailag fejlődhetsz, jelentkezz a GroupM Akadémiára!

About the author: Diána Török

Leave a Reply

Your email address will not be published.