4 érv a GroupM Akadémia mellett

Véleményem szerint, pályakezdőknek, vagy még egyetemi hallgatóknak a megfelelő szakmai irány, és vállalat kiválasztása kulcsfontosságú egy sikeres karrier megalapozásához.

Összefoglaltam 4 pontban, hogy miért érdemes a GroupM mellett dönteni, mivel ad többet az Akadémia programja a többi munkáltató által meghirdetett gyakornoki képzésekhez képest.

Gyakorlatorientált oktatás                                                         

Mindenképpen fontosnak tartok néhány szót ejteni a GroupM Akadémia gyakorlatorientált képzéséről és arról, hogy az oktatás miben különbözik más munkáltatók által meghirdetett programoktól.

Úgy gondolom, a GroupM Akadémia egyik legnagyobb előnye, hogy a folyamatos tanulás során, a digitális marketingszakma több részterületével is foglalkozunk, így egy teljeskörű, átfogó képet kapunk a médiaügynökségek munkafolyamatairól. Ennek köszönhetően a későbbiekben eldönthetjük, hogy melyik az a terület, amelyen tovább szeretnénk fejlődni, melyik az a terület, amely ténylegesen kötődik hozzánk.

További előnyként mondhatom, hogy amellett, hogy az akadémia során az egyes ügynökségek legprofibb szakembereitől tanulhatunk, a marketingszakma mellett egyéb készségekeinket és ismereteinket is fejleszthetjük. Ide tartozik például a prezentációs-, analitikus- vagy problémamegoldó készség, illetve az Excel, Powerpoint és egyéb szoftverek használata.

Gyakornoki fizetés a képzés alatt

Talán a tapasztalatlan munkavállalók számára megdöbbentő lehet, amit most fogok írni, de saját tapasztalatból mondhatom, hogy egyáltalán nem könnyű olyan helyet találni, ahol piacképes, naprakész tudást lehet szerezni a digitális marketing területén. Számos olyan munkáltatóval találkoztam, ahol olyan különböző gyakornoki képzést, programot kínáltak, melyek önkéntes alapon zajlottak, illetve sokat hallottam különféle hirdetett tanfolyamokról is melyek esetében, a képzésért külön is kellett fizetni.

Ezzel szemben a GroupM Akadémiánál a gyakornoki képzés alatt, tehát a piacképes tudás megszerzése közben is díjazásban részesülnek a hallgatók.

Izgalmas feladatok

A GroupM Akadémián a legnagyobb nemzetközi és hazai márkákkal dolgozhatsz. Gyakornokként igazán inspiráló, hogy egy-egy híres vagy nagy cég,- mely piacvezető a saját területén– reklámkampányának részese lehetek, még ha csak egy kisebb feladat elvégzéséről is beszélünk. A GroupM képzése során megismerkedhetek a PPC és a Programmatic világával, ráadásul a változatos feladatok során fog kiderülni, hogy mely területhez van a legnagyobb affinitásom és mely feladatkörben vagyok a legtehetségesebb.

 Jó hangulat, összetartó csapat

Személy szerint úgy gondolom, hogy egy vállalatnál a jó hangulat és segítőkész, együttműködő csapat kulcsfontosságú a sikeres munkavégzés és karrier megalapozásához. A GroupM Akadémia, a magas szintű oktatás és a megfelelő multinacionális munkakörnyezet mellett különös figyelmet fordít arra, hogy a gyakornokok/munkatársak a feladatok elvégzése közben jól is érezzék magukat.  Én például már el sem tudnám képzelni a munka világát közös reggelik, különféle céges programok, csapatépítések nélkül.

– Kiss Dániel, GroupM Akadémia, 1. csoport

Ha szívesen tanulnál és dolgoznál egy olyan helyen, ahol fontos vagy, jó a társaság és szakmailag fejlődhetsz, jelentkezz a GroupM Akadémiára!

About the author: GMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.