Mit tanultam az Akadémia első hónapja során?

Az Akadémia első hónapja alatt többet tanultam, mint azt vártam a képzés megkezdése előtt. Elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül ismerkedtem meg a legújabb digitális trendekkel, mint például programmatic, content marketing, PPC, SEO.

A tudást felkészült, tapasztalt szakemberektől volt lehetőségem elsajátítani. Ráadásul hasonló érdeklődésű és nagyon jófej az a kilenc fős csapat, akikkel együtt veszek részt az oktatásokon, így a csapatmunka, házi feladatok megoldása is mindig remek hangulatban telik.

Az oktatás mellett már az első hónaptól gyakorlaton veszek részt az ügynökségeknél, ahol nagyon jól érzem magamat, az ott dolgozó kollégák segítségéval valós digitális projektek megvalósításában vehettem részt.

Szerintem egyedülálló és hatalmas lehetőség, hogy azt tanulhatom, amit szeretek és ezért még nekem fizetnek. Úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy jelentkeztem és belevágtam a képzésbe. Alig várom a következő hónapokat, amelyek során még mélyebb tudást szerezhetek a PPC-ről, SEO-ról, programmaticról, és egyéb digitális trendenkről.

– Wippellhauser Anna, GroupM Akadémia, 1. csoport

Ha szívesen tanulnál és dolgoznál egy olyan helyen, ahol fontos vagy, jó a társaság és szakmailag fejlődhetsz, jelentkezz a GroupM Akadémiára!

About the author: GMA

2 comments to “Mit tanultam az Akadémia első hónapja során?”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Ádám - April 15, 2017 at 9:50 am Reply

    Szia Anna!
    A kérdésem az lenne, hogy pontosan mikor voltak az oktatások?

    • GMA - April 16, 2017 at 9:46 pm Reply

      Szia Ádám! Változó, hogy mikor vannak, az első hónapban főleg hétfő-szerdán, a másodikban és a harmadikban csak hétfőn, de vannak még más foglalkozások is. Ha van még bármilyen kérdésed, írj nyugodtan! 🙂 (Ingrid)

Leave a Reply

Your email address will not be published.